Acties

Deze acties lopen nog:

  • Flesseninzameling kinderdagverblijf de Teddybeer
  • Acties Hildegardisschool
  • Marlicake bij zorgtuin de Tas

Deze acties staan nog op de planning:

  • juli: Emballage actie Albert Heijn Keijzershof
  • 1 juni: Rommelmarkt vier polders
  • 25 augustus: kerkdienst voor Marlika in Lexmond

Deze acties zijn geweest:

Nijmeegse Vierdaagse 16-19 juli 2019

Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse liep er een hele groep mee met prachtige t-shirts voor Keep Marlika Walking. En dat zorgde wel voor wat aandacht. Maurice heeft zelfs voor omroep Gelderland zijn verhaal gedaan. Klik hier om dat terug te kijken.

Albert Heijn Ackershof Pijnacker juli 2019

In de maand juni was er een emballage actie bij Albert Heijn Ackershof in Pijnacker. Daarmee is € 468,70 opgehaald voor Keep Marlika Walking. Onwijs bedankt.

Viking Run 16 juni 2019

Op 16 juni deden Tim en Marisca mee aan de Viking Run. Met deze stoere actie hebben ze geld opgehaald voor Keep Marlika Walking.

Plus Sabine Zondag-Boekhandel van Atten-Kom in de kas-Kera Bijoux-Skippy Pepijn

Op zaterdag 15 juni overhandigden Plus Sabine zondag, boekhandel van Atten, Kom in de Kas, Kera Bijoux en Skippy-Pepijn kinderopvang hun donaties aan Marlika. Wat fantastisch om te zien wat deze mensen allemaal gedaan hebben. Bij de Plus was er een emballage actie. Bij van Atten stonden er collectebussen. Bij Kom in de Kas was Keep Marlika Walking een van de goede doelen. Bij Kera Bijoux zijn er prachtige armbandjes verkocht. En bij kinderopvang Skippy-Pepijn zijn er tijdens de avondvierdaagse maaltijden verkocht voor Keep Marlika Walking.

Bazaar Pieters Brasserie 25 mei 2019

Tijdens de bazaar in de Pieters Brasserie is er € 187 opgehaald voor Marlika. Bedankt Marloe, Loes en Annet !

Oldtimerrit HAV & Rotary  19 mei 2019

Historische Automobiel Vereniging (HAV) en de Rotary hadden een fantastische dag georganiseerd. De oldtimerrit stond volledig in het teken van Keep Marlika Walking. Havecon Kassenbouw zorgen voor een heerlijke bbq. En familie Bikker verzorgde de pitstop. Onwijs bedankt voor het organiseren van deze prachtige dag. Er is het gigantische bedrag opgehaald van € 4370,-

Feyenoord Family Run 19 mei 2019

Op 19 mei liep Gianni de Feyenoord Family Run. Hij heeft zich laten sponsoren en heeft daarmee wel € 332,50 opgehaald voor Keep Marlika Walkig. Wat een stoere kanjer !

Taartenactie Exact 16 mei 2019

Na de taartenactie op de Gabriëlschool en de taartenactie bij Finally werd er nu ook gebakken voor de medewerkers van Exact in Delft. En van taart houden ze daar wel. Er waren er zo´n 17 gemaakt. En er is wel € 906 opgehaald ! Renate bedankt voor dit super initiatief ! En alle bakkers natuurlijk bedankt voor de heerlijke taarten.

Emballage Albert Heijn Schollevaar 8 mei 2019

Met een emballage actie bij de Albert Heijn Schollevaar is € 191,15 opgehaald voor Keep Marlika Walking.

Linda bedankt voor dit initiatief !

Hanging baskets Moederdag 8 mei 2019

Met Moederdag was er ook weer een super actie. De opbrengst van de Hanging Baskets ging naar Marlika. Er werd heel goed besteld. En er stond op 8 mei dan ook een rij om alle prachtige bloemen op te halen. Er is € 1805 opgehaald met deze super actie.

Bedankt Hendrik-Jan Huisman !

Bloemen Koningsdag 27 april 2019

Op Koningsdag stonden Margit en Mariska in Den Hoorn in de Hoornbloem. Bij een donatie voor Keep Marlika Walking ontvingen mensen een bos bloemen. Deze prachtige bloemen waren gesponsord door LG Flowers. Ook de burgemeester van Midden Delfland, Arnoud Rodenburg, kwam nog even langs en heeft natuurlijk gedoneerd. De dames hebben € 300 opgehaald.

Bedankt Mike en Elke Lansbergen !

Rommelmarkt Koningsdag 27 april 2019

Met Koningsdag hebben Marloe en Jonna regen, wind en kou getrotseerd voor de Stichting Keep Marlika Walking. Met de verkoop van tweedehandskleding hebben ze € 50 opgehaald op de rommelmarkt in Leiden.

Spinning to Moscow 24 april 2019

Op 24 april vond er in Pijnacker weer een superactie plaats. In de Viergang in Pijnacker waren via André en Marry Remmerswaal 70 fietsen beschikbaar gesteld voor een uur spinning. En wat was de opkomst fantastisch. De inschrijving zat ook heel snel vol. Deze sportieve avond heeft € 2305 opgeleverd voor Marlika.

Sponsorloop VVV Trekvogels 12 april 2019

Met dank aan Zanna Migchielsen was er op 12 april een sponsorloop bij VVV Trekvogels. Wat een ontzettend sportieve actie ! Er is € 602 opgehaald.

Taartenactie Finally 11 april 2019

Op 11 april was er nog een taartenactie. Namelijk bij Finally, het werk van onze flyer ontwerper Joost. Er is enthousiast gebakken, goed gegeten en fantastisch gedoneerd. Er is € 335 opgehaald.Kom in de kas 6&7 april 2019

Ook tijdens kom in de kas werd er geld opgehaald voor Marlika. Lees hier meer: https://www.goedemorgensierteelt.nl/bloemen-planten/nieuws/ook-tuinbouw-keeps-marlika-walking/?fbclid=IwAR3EBzeta_r4Qpwrto7nmbyoSVRGy0YiAJx16OyRN1XJ-qL_pT1-JOU80ew

Taartenactie Gabriëlschool 4 april 2019

Op donderdag 4 april was er een taartenactie op de Gabriëlschool in Delft. De school waar bestuurslid Mariska werkt. Voor deze actie hadden Anita, Margit, Maartje en Roy taarten gebakken. En deze zijn op school aan de leerkrachten verkocht. Er is € 300 opgehaald.

Flessen actie Julia 27 maart 2019

Op 27 maart heeft Julia in Capelle aan de IJssel lege flessen opgehaald. Wat een kanjer ! Ze heeft hiermee € 31,25 opgehaald.